Ana içeriğe atla

Kayıtlar

2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

COREL DRAW EL İLANI

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince Corel Draw X7  kullanarak yaptığım el ilanı sizinle paylaşmak istedim.İlk kez denediğim bir çalışma olarak pek örnek bulamasamda yaptığım en azından size örnek olsun daha güzel fikirler bulup güzel tasarımlar yapmanız dileğiyle bir sonraki paylaşımda görüşürüz. :)

COREL DRAW MENÜ ÇALIŞMASI

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince Corel Draw X7  kullanarak yaptığım menü çalışmamı sizinle paylaşmak istedim.  Umarım size yardımcı olmuş olurum.Paylaşımlarım devam edecektir.

ADOBE PHOTOSHOP MANİPLASYON

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince adobe photoshop kullanarak yaptığım  ve yaparken de çok eğlendiğim 2 maniplasyon çalışmamı sizinle paylaşmak istedim. Umarım size yardımcı olmuş olurum.

ADOBE ILLUSTRATÖR TAKVİM TASARIMI

   BİLGİSAYARDA TASARIMI ELDE TASARIMI Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince illustrator kullanarak yaptığım  ve yaparken de çok mutluluk duyduğum takvim tasarımını sizinle paylaşmak istedim. Hem elde tasarımını hem de bilgisayar tasarımını paylaştım.Umarım size yardımcı olmuş olurum.

ADOBE ILLUSTRATOR KİTAP KAPAĞI TASARIMI

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince illustrator kullanarak yaptığım  ve yaparken de çok mutluluk duyduğum kitap kapağı tasarımını sizinle paylaşmak istedim. Umarım size yardımcı olmuş olurum. KİTAP KAPAĞI ÖLÇÜLERİ: Boyu:19,5 cm Eni:29,5 cm Sırt Kısmı:2,5 cm

ADOBE ILLUSTRATOR DE 3 KIRIMLI BROŞÜR

 BROŞÜR İÇ KISIM BROŞÜR DIŞ KISIM Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince illustrator kullanarak yaptığım  ve yaparken de çok eğlendiğim broşür tasarımını sizinle paylaşmak istedim. Umarım size yardımcı olmuş olurum.

ADOBE ILLUSTRATOR DE KURUMSAL KİMLİK

ZARF KARTVİZİT       ANTETLİ KAĞIDI ANTETLİ KAĞIDI   ZARF KARTVİZİT Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince illustrator kullanarak yaptığım araştırma esnasında da çok zorlandığım kurumsal kimlik tasarımını sizinle paylaşmak istedim. Kurumsal Kimlik tasarımı grafik alanında çok önemli bir yerdedir. Umarım bu iki çalışmam sizin için örnek olur. Yazı boyutlarında değişiklikler vardır.

ADOBE ILLUSTRATOR DE DESENLİ ALFABELER

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizler için lise eğitimim süresince illustrator kullanarak yaptığım araştırma esnasında da çok zorlandığım desenli alfabe tasarımını sizinle paylaşmak istedim umarım ki benim gibi zorlanan arkadaşlara bir örnek olur.